Colofon

Deze update van de Toolkit is tot stand gekomen in 2020, ontworpen en gemaakt door het NHTC en mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Wij willen iedereen die heeft meegewerkt aan de Toolkit, met artikelen, ideeën, werkvormen en feedback nogmaals heel hartelijk bedanken.

Redactie, teksten en structuur

Anja Dijkhuis, Edwin Herzberg en Mechel Mangelmans van het Noord-Hollands Trainers Collectief (NHTC)

Technisch en grafisch ontwerp

Jantien Mijwaart

Financiering

Gemeente Amsterdam: Onderwijs, Jeugd, Zorg en Diversiteit, Afdeling Zorg

Ontwikkel mee!

De veranderingen in het land van zorg en welzijn gaan snel, ook de komende jaren zullen er ontwikkelingen zijn waardoor sommige documenten en verwijzingen geactualiseerd dienen te worden op de Toolkit.

Wij hopen dat u hieraan mee wilt werken en ons wilt voorzien van feedback en nieuw materiaal wat op de Toolkit geplaatst kan worden.

Hiervoor kunt u contact opnemen met het NHTC of mailen naar info@nhtc.nl.

Alvast heel erg bedankt voor uw hulp!

Copyright

In de Toolkit staat van alle materialen beschreven wie de eigenaar is. Wij hebben getracht alle rechthebbenden te achterhalen. Mocht er desondanks materiaal op deze Toolkit staan waar u rechten op meent te hebben en u bezwaar heeft tegen opname in deze Toolkit dan vernemen wij dit graag. Ook als u (nieuw) materiaal heeft dat past in deze Toolkit, laat het ons dan weten!

U kunt daarvoor mailen naar info@nhtc.nl.

Disclaimer

Tot slot dit is de website van het NHTC, gevestigd te Zaandam. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail: info@nhtc.nl . Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Het NHTC accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Deze website bevat links naar websites van derden en NHTC is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.